+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Horský hotel Brans Отзывы

рейтинг отеля

84%
Очень хороший

by 43 reviews

  • Персонал

    86%
  • Чистота

    86%
  • Оборудование

    83%
  • Комфорт

    84%
  • Соотношение цена / качество

    81%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme spokojeni se vším, nemáme žádné výhrady a určitě jsme u Vás nebyli naposledy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Šromová

Пожилые пары, 3.9.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
96 %
  • Báječná relaxace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeňka Droběnová

Группы друзей, 16.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Iveta Klemešová

одинокий путешественник, 3.7.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Luxusní pivní lázně i ostatní služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lubomír Smékal

Пожилые пары, 22.6.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
82 %
  • velice ochotná a příjemná slečna obsluhující v restauraci , čistý venkovní bazén

  • snad mohlo být lepší počasí,ale to nikdo nedokáže ovlivnit,takže žádné minus

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Pis

Пожилые пары, 9.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 5.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt.Milý a ochotný personál. Jídlo bylo perfektní,vše nám chutnalo. Za nás doporučujeme a určitě přijedeme na pivní lázeň,ta nás uchvátila. Děkujeme Kutyovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

Семья с маленькими детьми, 5.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Monika Holubovská

одинокий путешественник, 21.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Rybaříková

одинокий путешественник, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
42 %

(without text rating)

Personál
3
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Judita Kašná

одинокий путешественник, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • velice vstřícný a ochotný personál

  • Dobrý den, v případě pobytu s malými dětmi - chybí jak uvnitř hotelu tak i venku dětské vybavení , hřiště, skluzavky ..

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Horský hotel Brans replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Váš komentář. Uvnitř hotelu je vyžití pro děti opravdu minimum, ale venku bylo letos v létě postaveno nové dětské hřiště, kde jsou dva domečky, skluzavka, beruška a brouček na pružině, páková houpačka a točící zeměkoule, pískoviště pro ty nejmenší a hřiště pro míčové hry.

Recepce hotelu

Anonym

Пожилые пары, 24.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Francová

одинокий путешественник, 17.10.2016

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • Libílo se mi vše, chutné jídlo,vstřícný a ochotný personál.

  • Nevyšlo nám počasí, ale to nedá ovlivnit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

Группы друзей, 8.10.2016

Olomoucký kraj

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

ivana veselska

одинокий путешественник, 19.9.2016

Olomoucký kraj

  • Overall rating
96 %
  • krásné prostředí dostatek soukromí ohleduplný a vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Elke Libichová

одинокий путешественник, 22.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • výborný relax na odpočinek dobré i pro rodiny s dětmi

  • na recepci chtěla po nás slečna uhrazení pobytu což jsem zaplatila firmě spa.cz ,bylo mi trapně po krásném a bezproblémovém pobytu toto nedorozumění řešit ,když je to zaplacené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 7.8.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Milý personál, krásně situovaný hotel v přírodě, bazén super a moc hezká tráva.... Dobrá kuchyň.

  • Špinavé koberce jak je snídaňová místnost i jak se chodí do pokojů, myslím si, že by asi byly lepší tmavé koberce, toto nepůsobilo moc dobře. Celkem dost špinavá okna na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Horský hotel Brans replied to this review.
Dobrý den,
dnes je již vše jinak. Koberce byly vyměněny za jiný povrch, který by měl být odolnější vůči poškozování.

Radomír Šeda

одинокий путешественник, 11.7.2016

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

Пожилые пары, 2.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Čisté, klidné prostředí a pohodový personál.

  • Vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Svobodová

Пожилые пары, 5.5.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.