+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Horský hotel Brans Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 43 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme spokojeni se vším, nemáme žádné výhrady a určitě jsme u Vás nebyli naposledy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Šromová

para, 3.9.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Báječná relaxace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeňka Droběnová

grupa przyjaciół, 16.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Iveta Klemešová

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Luxusní pivní lázně i ostatní služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lubomír Smékal

para, 22.6.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
82 %
  • velice ochotná a příjemná slečna obsluhující v restauraci , čistý venkovní bazén

  • snad mohlo být lepší počasí,ale to nikdo nedokáže ovlivnit,takže žádné minus

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Pis

para, 9.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt.Milý a ochotný personál. Jídlo bylo perfektní,vše nám chutnalo. Za nás doporučujeme a určitě přijedeme na pivní lázeň,ta nás uchvátila. Děkujeme Kutyovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

rodzina z małym dzieckiem, 5.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Monika Holubovská

podróżujący w pojedynkę, 21.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Rybaříková

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
42 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
3
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Judita Kašná

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • velice vstřícný a ochotný personál

  • Dobrý den, v případě pobytu s malými dětmi - chybí jak uvnitř hotelu tak i venku dětské vybavení , hřiště, skluzavky ..

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Horský hotel Brans replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Váš komentář. Uvnitř hotelu je vyžití pro děti opravdu minimum, ale venku bylo letos v létě postaveno nové dětské hřiště, kde jsou dva domečky, skluzavka, beruška a brouček na pružině, páková houpačka a točící zeměkoule, pískoviště pro ty nejmenší a hřiště pro míčové hry.

Recepce hotelu

Anonim

para, 24.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Francová

podróżujący w pojedynkę, 17.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Libílo se mi vše, chutné jídlo,vstřícný a ochotný personál.

  • Nevyšlo nám počasí, ale to nedá ovlivnit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

grupa przyjaciół, 8.10.2016

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

ivana veselska

podróżujący w pojedynkę, 19.9.2016

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • krásné prostředí dostatek soukromí ohleduplný a vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Elke Libichová

podróżujący w pojedynkę, 22.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • výborný relax na odpočinek dobré i pro rodiny s dětmi

  • na recepci chtěla po nás slečna uhrazení pobytu což jsem zaplatila firmě spa.cz ,bylo mi trapně po krásném a bezproblémovém pobytu toto nedorozumění řešit ,když je to zaplacené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Milý personál, krásně situovaný hotel v přírodě, bazén super a moc hezká tráva.... Dobrá kuchyň.

  • Špinavé koberce jak je snídaňová místnost i jak se chodí do pokojů, myslím si, že by asi byly lepší tmavé koberce, toto nepůsobilo moc dobře. Celkem dost špinavá okna na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Horský hotel Brans replied to this review.
Dobrý den,
dnes je již vše jinak. Koberce byly vyměněny za jiný povrch, který by měl být odolnější vůči poškozování.

Radomír Šeda

podróżujący w pojedynkę, 11.7.2016

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

para, 2.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Čisté, klidné prostředí a pohodový personál.

  • Vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Svobodová

para, 5.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.